Titelafbeelding

Qteco bedient dagelijks vele klanten in diverse branches in het Middelgrote (MKB+) segment. Bijgaand treft u een aantal voorbeelden van onze klanten in diverse branches. Wilt u meer informatie over onze referenties, neem dan contact met ons op.

Wij kozen voor Qteco


Cito Motors

Cito Motors

Sinds het voorjaar van 2012 is CITO MOTORS officieel de enige dealer en importeur van Rolls-Royce in Nederland. Hiernaast is het ook Authorised Distributor van Aston Martin, en ook een Jaguar en Land Rover dealerschap maken onderdeel uit van de groep.

Verder bestaat de groep nog uit een negental BMW en MINI dealerschappen in Zuid-Nederland, alsmede  een modern schadebedrijf, Autoschade Groeneveld. Het schadebedrijf is gevestigd in een nieuw pand, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Autoschade Groeneveld is één van de twee gecertificeerde Rolls-Royce schadereparateurs in Europa en daarnaast één van de drie erkende Aston Martin schadereparateurs in Europa.

Betuwe Zorg

Betuwe Zorg

BetuweZorg is een hartverwarmende thuiszorgorganisatie, werkzaam in de Regio Rivierenland en de gemeente Zeist. In de gemeente Zeist werken wij onder de naam Simply-Care. Wij helpen u bij de zorg en ondersteuning die u nodig heeft, waardoor u zolang mogelijk zelfstandig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. BetuweZorg kent geen wachtlijsten waardoor wij per direct de zorg kunnen opstarten.

Techsharks

Techsharks

De beste vakspecialisten in de proces- en maakindustrie. Je baan moet je beleven. Dus wie werkt bij techsharks wordt uitgedaagd. Zo blijf je groeien als persoon en als vakspecialist. Klaar voor de toekomst en verzekerd van een goede baan. Jij wilt toch ook een baan om over op te scheppen? Dat is de uitdaging die we bieden. Kom werken bij een team om trots op te zijn.

"We zijn zeer tevreden over de samenwerking. We hebben regelmatig nieuwe toestellen en abonnementen nodig. Als er een probleem is met een telefoon, dan worden we snel geholpen. Indien gewenst ontvangen we een leentoestel. Een aantal keren per jaar kijken ze mee naar de facturen en wordt er gekeken of de abonnementen nog passen bij het verbruik. Op een telefoon en e-mail vraag wordt snel en vakkundig gereageerd."

Inge van Osch - Office Manager Techsharks B.V.

Profcore

Profcore

Continuïteit en flexibiliteit zijn kritische succesfactoren in de procesindustrie. De productie moet doorgaan en flexibel op- en afschalen is cruciaal om mee te kunnen bewegen met de markt. Dat vraagt om een maximale focus op de primaire processen. Doen waar uw krachten liggen én samenwerken met de ervaren specialisten van ProfCore.

Als ambitieuze organisatie werkt ProfCore voor bijna 100 opdrachtgevers in Limburg, Brabant en de Duitse grensregio NordRhein-Westfalen. Onze corebusiness: het leveren van vakprofessionals en het uitvoeren van complete industriële productie- en logistieke processen in de chemie-, food-, agro- en maakindustrie. Met ruim 650 gedreven en goed opgeleide mensen accelereren we uw business!

Kober

Kober

Kinderopvang is voor ons meer dan een plek waar ouders hun kind naartoe brengen zodat ze met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan of studeren. Natuurlijk, het begint bij zorgen voor, vertrouwen geven, kinderen een veilige basis bieden. Maar we zien kinderopvang óók als een maatschappelijke voorziening waar spelen en leren samenkomen. Als partner in opvoeding leggen we de basis voor een leven lang ontwikkelen. We willen voortrekker zijn in het oprichten van wijkgerichte communities waarin opvang, opvoeding, onderwijs en vrijetijdsbesteding een samenhangend geheel vormen. Waar de grenzen tussen het leven tijdens en na school, tussen kinderopvang en basisonderwijs en tussen leren en vrije tijd vervagen. Op die manier leveren we een essentiële bijdrage aan een leefbare maatschappij.

Philharmonie Zuidnederland

Philharmonie Zuidnederland

De philharmonie zuidnederland is een ambitieus en flexibel symfonieorkest dat geroemd wordt voor de kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme. Het orkest staat onder de artistieke en zakelijke leiding van Stefan Rosu. De bevlogen orkestleden leveren maatwerk op het hoogste artistieke niveau. In het zesde seizoen staat het gezelschap vol zelfvertrouwen als een van de culturele parels midden in de Zuid-Nederlandse samenleving.

Phoenix Optical Systems

Phoenix Optical Systems

Phoenix designs, manufactures and distributes high-end sport optics systems for civil and professional end-user applications. Phoenix is not a brand which secures our independency. We are industry specialist offering our expertise and knowledge to Marketing partners world-wide. Our mission is to establish innovative and successful product concepts that provide solutions to defined market needs. Our proven track record guarantees you all the expertise needed to deliver a product portfolio that…

Bossers en Fitters

Bossers en Fitters

Bossers & Fitters is specialist in vastgoed en bedrijfsmakelaardij. Onze ervaren makelaars beschikken over een brede kennis betreffende de regio Eindhoven. Wij beschikken over een groot aanbod kantoor- en bedrijfsruimte. U kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen met het vinden van een geschikte ruimte!

AEM BV

AEM BV

Al meer dan 40 jaar is AEM specialist in het ontwikkelen en produceren van installaties en klimaatcomputers voor de champignonkweek, compostering, tuinbouw,en veehouderij. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een 24/7 service bedrijf met sectorbrede internationale ervaring, een scala aan marktinnovaties, wereldwijd klantenbestand en innovatieve, betrouwbare, doordachte systemen met eigen hard- en software.

De Kievit Verhuizingen

De Kievit Verhuizingen

De Kievit Verhuizingen is zeer ervaren in het uitvoeren van gecompliceerde en veelomvattende verhuizingen. De Kievit Verhuizingen is PPV gecertificeerd (keurmerk Professionele Project Verhuizers). Voor u dé garantie dat u met een specialist te maken heeft.

AirSain

AirSain

AirSain heeft jarenlang ervaring met apparatuur die Gezonde Lucht creëert, de lucht die wij ademen. In de loop der jaren is veel ervaring en kennis verzameld, hetgeen AirSain wil doorgeven aan haar klanten. De slogan van AirSain luidt daarom: AirSain – voor gezonde lucht!

Yoast B.V.

Yoast B.V.

Yoast is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Niet alleen een aspect van de website, maar bijvoorbeeld het gebruik ervan, zoals makkelijker te navigeren, sneller, betrouwbaarder en beter vindbaar.

Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs in Venlo voor een uitgebreide keuze aan tuinmeubels, barbecues, tuin- en kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer. Geniet van een lekkere kop koffie met gebak in het tuincafé, terwijl de kinderen zich uitleven in de indoor speeltuin.

ELM Installatietechniek B.V.

ELM Installatietechniek B.V.

Efficiënte en duurzaamheid in de techniek worden steeds belangrijker voor een goede bedrijfsvoering. Om goed voorbereid de toekomst in te gaan is ELM installatietechniek de juiste partner met kennis van zaken. ELM installatietechniek adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoud technische installaties.

Asbestsanering Het Zuiden B.V

Asbestsanering Het Zuiden B.V

Sinds de oprichting in 2010 is Asbestsanering Het Zuiden gestaag gegroeid. Sinds kort heeft het bedrijf een vestiging in het Brabantse Boekel en inmiddels werken er meer dan 28 medewerkers. Asbestsanering Het Zuiden is nog altijd een gespecialiseerde asbestverwijderaar in de regio.

Kusters Engineering B.V.

Kusters Engineering B.V.

The world’s economy has drastically changed the last decennium and producers must actively think beyond traditional borders, business models and technologies. Founded in 1911 our family owned company is one of open-minded pioneers with a proven history of innovation and entrepreneurship. We develop and build custom solutions for: – Banknote disintegration and coin crushing; – High security intelligence and data destruction; – Recycling in the bio-based and circularly economies.

Euroforum

Euroforum

Met meer dan 200 congressen, opleidingen & trainingen helpt Euroforum u uw kennis te vergroten, nieuwe relaties te ontmoeten en kennis te delen. Euroforum is voor en door professionals. Onze cursussen, opleidingen, congressen en beurzen zijn gericht op professionals. De inhoud is actueel, neutraal en kwalitatief hoogwaardig. Door de juiste mix van toonaangevende marktpartijen, ervaringsdeskundigen en onafhankelijke professionals bieden wij u een platform om uw eigen doelstellingen te realiseren.

Beck Logistics

Beck Logistics

De expertise van Beck Logistics is het resultaat van ruim 100 jaar vakmanschap en betrokkenheid. Al in 1910 startte de onderneming met regionale verhuizingen. Sindsdien is Beck Logistics uitgegroeid van lokale speler tot erkend internationaal specialist in industriële transport en logistiek. Beck Logistics heeft gerenommeerde opdrachtgevers die al meer dan 50 jaar onafgebroken het vertrouwen hebben in de professionele logistieke dienstverlening.

Laverhof

Laverhof

Kwaliteit van leven voor de cliënt staat centraal. De medewerkers van Laverhof geven hier vorm aan door samen met de cliënt in kaart te brengen wat belangrijk is: persoonlijke leefstijl, belangrijke contacten met vrienden, buren en familie, hobby’s en interesses, wensen met betrekking tot de persoonlijke verzorging en de medische zorg. Dit noemen wij: het Zorgplan. Het Zorgplan is de basis van onze zorgverlening en is afgestemd op uw indicatie.

X-Com

X-Com

Effectieve online strategieën en concepten, online marketing campagnes, websites & Magento webshops. Een breed palet aan diensten waardoor wij ieder bedrijf de aandacht kunnen geven dat het verdient. Wij hebben alle specialistische kennis in huis en samen met de marktkennis waarover het bedrijf beschikt vormt dit de perfecte combinatie voor een strategisch partnerschap. Aandacht voor elkaars kennis vormt de basis van wederzijds succes.