Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
CrowdStrike Falcon

De beste cyber security ter wereld Crowdstrike

CrowdStrike is koploper op het gebied van endpoint security in de cloud. Het bedrijf heeft endpoint security revolutionair veranderd door als eerste en enige leverancier antivirusfunctionaliteit, Endpoint Detection & Response (EDR) en een 24/7 bewaakte opsporingsservice te bieden in een lichtgewicht agent.

Het CrowdStrike platform dient ter vervanging van legacy-antivirusmiddelen en biedt een geheel nieuwe manier van beveiliging op basis van een toonaangevende cloudarchitectuur. CrowdStrike Falcon beschermt klanten tegen geavanceerde cyberaanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie, waarmee zowel bekende als onbekende bedreigingen in real time worden tegengehouden.

De grootste organisaties ter wereld vertrouwen beveiliging toe aan CrowdStrike. CrowdStrike is koploper op het gebied van endpoint security in de cloud. Het bedrijf heeft endpoint security revolutionair veranderd door als eerste en enige leverancier antivirusfunctionaliteit, Endpoint Detection & Response (EDR) en een 24/7 bewaakte opsporingsservice te bieden in een lichtgewicht agent.

De kern van hun innovatieve aanpak wordt gevormd door de CrowdStrike Threat , die dagelijks ruim 50 miljard gebeurtenissen analyseert en correleert van miljoenen sensoren in meer dan 170 landen. Het resultaat is beveiliging op basis van crowdsourcing voor alle klanten.

Onze Crowdstrike - experts staan voor je klaar.

Qteco is een bekroonde partner van CrowdStrike met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door CrowdStrike zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Qteco bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw CrowdStrike-o


Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.