Titelafbeelding

Smart Business Analytics

Vroeger: één enkele vaste telefoonlijn per huishouden. bedrijven zijn  bereikbaar per geschreven post of  via een algemeen telefoonnummer. VandaaG: mobiele telefoon en het internet hebben onze bereikbaarheid veranderd, maar ook transparantie van de markt. Daardoor is de concurrentie sterk toegenomen. En stappen klanten sneller over naar een concurrent. uw klant goed in de gaten houden is daarom des te belangrijker geworden.

Business analytics is dé manier om uw klant te leren kennen en naar aanleiding daarvan de juiste management beslissing te maken. Door het gebruik van data en vervolgens de juiste analyse kunt u anticiperen op de wensen van uw klant. Op die manier kunt u de huidige en toekomstige risico’s voor uw bedrijf beperken. Het herkennen van patronen en trends vormen de basis van uw toekomstige strategie.

Om snel in te kunnen spelen op specifieke omstandigheden van een klant is het cruciaal om data analyse tools beschikbaar te hebben en te gebruiken. Dit moet door de gehele organisatie heen gebeuren, zodat managers trends kunnen ontdekken en medewerkers van bijvoorbeeld de klantenservice persoonlijke aanbiedingen kunnen doen bij een klant-contact moment.

De specialisten van Qteco zijn perfect op de hoogte van business analyse-tools. Samen met u inventariseren ze graag de behoefte van uw bedrijf of organisatie. Op die manier bent u verzekerd van het juiste analystische gereedschappen waardoor u kunt inspelen op de behoeften van uw klant. Dat verstevigt uw concurrentiepositie in de markt.

Met Qteco houdt u grip op de wensen van uw klanten.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Een moment gedult a.u.b.

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.