Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Nieuw bij IKEA

Nieuw bij IKEA

Nee nee, Qteco gaat niet in de zelf-in-elkaar-zetten meubels. We blijven ons fanatiek bezighouden met cybersecurity. IKEA is recent geconfronteerd met een nieuw werkwijze van cybercriminelen en daar staan we even bij stil.

Cybersecurity …en MediaMarkt is de volgende.

Cybersecurity …en MediaMarkt is de volgende.

Deze week in het nieuws: opnieuw is een bekende onderneming getroffen door een cyberaanval. Electronica retailer MediaMarkt ondervindt op dit moment grote problemen omdat computer- en kassasystemen niet meer volledig bruikbaar zijn. De winkel en online verkoop kan vooralsnog wel doorgaan maar bestellingen en retourzendingen kunnen niet worden afgehandeld.

De werkplek post-corona; terug naar normaal?

De werkplek post-corona; terug naar normaal?

Veel werkgevers stoeien met de vraag hoe werknemers te hergroeperen nu de covid-19 thuiswerkmaatregelen langzaam worden afgebouwd. Wat gaat het worden: weer naar kantoor, een hybride versie of blijven we thuiswerken?

LET OP: Lek in printerprogramma Windows

LET OP: Lek in printerprogramma Windows

Microsoft heeft enkele dagen geleden een security alert gepubliceerd met betrekking tot de Print Spooler Service van Windows. Kort gezegd betekent dit dat via het printerprogramma ongewenst verkeer uw systeem kan binnendringen.

Optimaal ingerichte werkplek

Optimaal ingerichte werkplek

Hoe kun jij als IT'er er zeker van zijn dat jouw medewerkers zo productief mogelijk kunnen thuiswerken? Hans van der Linden, Business Development Manager bij Pro Warehouse, vertelt hoe hij de ideale thuiswerkplek voor zich ziet.

Meten lichaamstemperatuur is veilig en effectief

Meten lichaamstemperatuur is veilig en effectief

Al enkele maanden staat de hele wereld op z’n kop en worden we gestimuleerd creatief na te denken over hoe verder met en na covid-19. Qteco heeft samen met haar partners een oplossing ontwikkeld die effectief helpt voorkomen dat de problemen door de voordeur naar binnen komen.

Keurmerk Refurbished

Keurmerk Refurbished

Vorig jaar hebben we afgesloten met een aantrekkelijke aanbieding voor refurbished iPhones. Deze toestellen zijn geleverd met een keurmerk en bijbehorende garantie en dat riep de vraag op wat dit keurmerk zoal inhoudt.

Tweestapsverificatie.

Tweestapsverificatie.

Tweestapsverificatie. Wat is het en waarom zou je het doen? We bewaken onze computersystemen en daa...

T-Mobile heeft eSim

T-Mobile heeft eSim

Vanaf nu biedt T-Mobile abonnementen met eSIM aan. Daarmee komt de dual sim functie voor iPhone beschikbaar. Met dual sim kunt u twee verschillende abonnementen op één telefoon gebruiken. Op die manier houdt u zakelijk en privé gemakkelijk gescheiden.