Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Cyberveiligheid wordt chefsache

Cyberveiligheid wordt chefsache

Nieuwe wetgeving die komend jaar van kracht wordt maakt de directeur / bestuurder eindverantwoordelijk voor de digitale veiligheid binnen en buiten de onderneming.

Het glas is vol

Het glas is vol

In de afgelopen jaren is het Nederlands glasvezelnetwerk supersnel uitgebreid tot vrijwel geheel dekkend. Dankzij een beetje duwen van de Overheid zijn er de afgelopen jaren heel veel straten opengegooid en nieuwe aansluitingen gerealiseerd.

Optimaliseer Uw IT-omgeving met RMM-software

Optimaliseer Uw IT-omgeving met RMM-software

Optimaliseer Uw IT-omgeving met RMM-software: Efficiëntie, Veiligheid en Proactieve Ondersteuning, B...

SD-WAN

SD-WAN

In de afgelopen jaren heeft de technologische vooruitgang op het gebied van netwerken een indrukwekkende sprong gemaakt. Een van de technologieën die zich duidelijk heeft onderscheiden is SD-WAN, of Software-Defined Wide Area Network. Hoewel SD-WAN voor sommigen een relatief nieuwe term kan zijn, hebben wij deze technologie al omarmd en gebruikt sinds 2016. In deze blog duiken we dieper in wat SD-WAN is en waarom het al jaren onze voorkeur heeft.

Nieuw bij IKEA

Nieuw bij IKEA

Nee nee, Qteco gaat niet in de zelf-in-elkaar-zetten meubels. We blijven ons fanatiek bezighouden met cybersecurity. IKEA is recent geconfronteerd met een nieuw werkwijze van cybercriminelen en daar staan we even bij stil.

Cybersecurity …en MediaMarkt is de volgende.

Cybersecurity …en MediaMarkt is de volgende.

Deze week in het nieuws: opnieuw is een bekende onderneming getroffen door een cyberaanval. Electronica retailer MediaMarkt ondervindt op dit moment grote problemen omdat computer- en kassasystemen niet meer volledig bruikbaar zijn. De winkel en online verkoop kan vooralsnog wel doorgaan maar bestellingen en retourzendingen kunnen niet worden afgehandeld.

De werkplek post-corona; terug naar normaal?

De werkplek post-corona; terug naar normaal?

Veel werkgevers stoeien met de vraag hoe werknemers te hergroeperen nu de covid-19 thuiswerkmaatregelen langzaam worden afgebouwd. Wat gaat het worden: weer naar kantoor, een hybride versie of blijven we thuiswerken?

LET OP: Lek in printerprogramma Windows

LET OP: Lek in printerprogramma Windows

Microsoft heeft enkele dagen geleden een security alert gepubliceerd met betrekking tot de Print Spooler Service van Windows. Kort gezegd betekent dit dat via het printerprogramma ongewenst verkeer uw systeem kan binnendringen.

Optimaal ingerichte werkplek

Optimaal ingerichte werkplek

Hoe kun jij als IT'er er zeker van zijn dat jouw medewerkers zo productief mogelijk kunnen thuiswerken? Hans van der Linden, Business Development Manager bij Pro Warehouse, vertelt hoe hij de ideale thuiswerkplek voor zich ziet.