Ga naar de inhoud
Cyber Security

Cyber Security

Vast & Mobiel Integratie, Bring Your Own Device, Cloud Computing; allemaal zaken die volop helpen efficienter en effectiever te kunnen werken. Fantastische nieuwe IT-ontwikkeligen, maar ze vragen allemaal om één ding: optimale en maximale beveiliging.

U wilt natuurlijk niet dat uw data op straat komt te liggen. Of dat ongenode gasten toegang kunnen krijgen tot uw bedrijfsnetwerk. Met de toegenomen mobiliteit van werknemer en van de werkplek is dit een reëel gevaar. Incidenten voortkomend uit onvoldoende beveiliging kunnen grote gevolgen voor uw onderneming hebben. Niet in de laatste plaats het risico op flinke boetes als de regels inzake opslag van privacy gevoelige informatie overtreden worden.

Qteco is een ISAE3402 gecertificeerde organisatie. Dit betekent dat wij als geen ander weten hoe uw dataopslag en -verkeer optimaal beveiligd kan worden. Wij beveiligen uw IT structuur slim en optimaal. Of u maakt gebruik van onze eigen state-of-the-art datacenters en laat ons uw databeveiliging managen. Wij begrijpen als geen ander dat zorgeloze IT essentieel is voor uw bedrijf.

Wij realiseren maximale beveiliging van uw data op een slimme manier.

Meer informatie?

Een moment gedult a.u.b.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.