Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Qteco is ISAE3402 gecertificeerd
  • Home
  • Qteco is ISAE3402 gecertificeerd

Qteco is ISAE3402 gecertificeerd

Al reeds vele jaren levert Qteco complete dienstverlening op het gebied van (tele)communicatie en IT. Wij merken dat steeds meer organisaties er de voorkeur aan geven om hun bedrijfskritische processen uit te besteden. Deze stap is uitstekend te nemen mits u zekerheden heeft rond informatiebeveiliging, data integriteit en risicomanagement.

Met de ISAE3402 certificering van Qteco bieden wij u de zekerheid dat de aan ons uitbestede processen in goede handen zijn. Als onderdeel van deze internationaal erkende certificering zijn beheersmaatregelen ingevoerd en is onze infrastructuur en processen op een hoog, maximaal beveiligd niveau gebracht. Onderdeel van het proces is een uitgebreid onderzoek door externe auditors en penetratie testen om de beschikbare infrastructuur te toetsen. Alle testen hebben we met succes volbracht en zullen overigens ook regelmatig herhaald worden. Het hele proces heeft geresulteerd in de toekenning van de certificering ISAE3402 – type I.

Wat ISAE3402 voor uw organisatie kan betekenen.

Deze certificering geeft u een formele bevestiging dat u kunt vertrouwen op de dienstverlening van Qteco. Uw dataopslag, communicatie en services is in goed handen. Dit kan uw onderneming helpen in aanbestedingstrajecten (bijvoorbeeld bij de Overheid) en helpt u te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen inzake opslag persoonsgegevens en gevoelige bedrijfsdata. Andere voordelen:

  • ISAE3402 is een internationaal erkende standaard. Dit betekent herkenbaarheid, acceptatie en bruikbaarheid bij klanten en toezichthouders over de gehele wereld;
  • De ISAE3402 geeft u zekerheid over de kwaliteit van interne beheersmaatregelen en diensten;
  • ISAE3402 zorgt ervoor dat u zeker weet dat de processen die u aan ons heeft uitbesteed, worden beheerd conform de kwaliteit die bij uw bedrijf past.
  • De ISAE3402 certificering vereist van Qteco dat de vastgelegde beheersmaatregelen functioneren en hierop door een onafhankelijke auditor (RE) getoetst worden;
  • Bij het vaststellen van uw jaarrekening bespaart u de kosten van de verplichte extra controles door uw accountant op door u uitbestede diensten;
  • De ISAE3402 stimuleert professionalisering van de organisatie en optimalisatie van processen.

Heeft u vragen over ISAE3402 of over het uitbesteden van diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.