Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Smart Mobility

Smart Mobility

Hoe mobiel bent u? En hoe mobiel zijn uw medewerkers? We gebruiken allemaal een mobiele telefoon en benutten de beschikbare draadloze netwerken. Maar worden devices op de juiste manier gebruikt? benutten we alle mogelijkheden? Houden we rekening met beveiliging? En zijn uw medewerkers tevreden?

Mobiliteit is een feit in de huidige wereld, elke organisatie is links of rechts bezig met alle facetten rond digitalisering. Sommigen hebben de zaken goed voor elkaar, anderen hebben pas een voorzichtig begin gemaakt. Wat hierin zeker niet helpt is dat de ontwikkelingen razendsnel gaan en dat bij mobiliteit nu veel breder gekeken moet worden dan alleen de eigen wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw verplichtingen rond databeveiliging en bescherming van privacy gevoelige gegevens.

Vragen als: “Wat levert digitalisatie op?” en “Welke stappen moeten gemaakt worden om klaar te zijn voor de toekomst?” worden daarbij veel gesteld. Het goed beantwoorden vraagt om een visie die onderbouwd moet worden met de best passende oplossingen.

Digitaal/ mobiel werken is werken waar en wanneer u maar wilt. Met altijd de juiste informatie bij de hand op het device van uw keuze. Om op een goede en veilige manier mobiel te kunnen werken helpt Qteco helpt u graag. Vanaf het kiezen en inregelen van de juiste hard- en software tot en met leveren van training en support aan uw medewerkers.

Smart mobility van Qteco is slim werken zonder gedoe of zorgen.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.