Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Cisco Meraki oplossingen

Minder is meer: Cisco Meraki

Cisco Meraki-oplossingen voor edge- en vestigingsnetwerken zorgen voor ongekend vereenvoudigde bedrijfsnetwerken. Met Meraki’s opties voor centraal cloudbeheer voor WLAN, switching, beveiligingsapplicaties en beheer van mobiele apparaten wordt een eind gemaakt aan de complexiteit van traditionele netwerkarchitecturen, waardoor de kosten drastisch afnemen.

De voordelen van Cisco Meraki:

  • Uw gehele netwerk beheren vanaf één locatie
  • Centraal overzichtsplatform van gebruikers, eindapparaten en toepassingen
  • Geen controllerhardware of beheersoftware nodig
  • Korte IT-uitrol, updates van software en functies rechtstreeks via de cloud
  • Schaalbaar van kleine kantoren tot grote netwerken
  • Lagere implementatie- en onderhoudskosten van het netwerk

De Meraki-cloudoplossing in één oogopslag

Draadloos LAN

Access points voor interne en externe toepassingen garanderen een hoge doorvoercapaciteit en betrouwbare dekking, zelfs in omgevingen met hoge dichtheid. Bovendien profiteert u van hoge prestaties: tot 1,75 Gbps, geïntegreerde ondernemingsbeveiliging, gasttoegang en BYOD-ondersteuning.

Switching

Vereenvoudigd beheer van duizenden switchpoorten, verminderde complexiteit, netwerkbrede transparantie en bewaking van webverkeer bij externe vestigingen zonder IT-teams op locatie. Optimalisatie van spraak- en videoverkeer voor nauwkeurig en intuïtief beheer.

Beheer van mobiele apparaten

Centraal beheer van iOS- en Android-apparaten van eindgebruikers, Macs en pc’s. Implementatie van restricties, beveiligingsrichtlijnen, draadloze instellingen en VPN-instellingen, en configuratie van Exchange-mail via het clouddashboard. Beheer van hardware- en software-inventaris, externe implementatie van software en toepassingen.

Beveiliging

Uitgebreide beveiligingsfuncties, netwerk- en toepassingscontrole, firewall van de volgende generatie, contentfiltering, filtering bij zoeken op het web, automatische VPN, op SNORT® gebaseerde inbraakpreventie, webcaching, diverse WAN-uplinks en 4G-failover. Hoge prestaties met verminderde bandbreedtekosten en gecentraliseerd beheer.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.