Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Slimmere Contracten en Kosten

Slimme Contracten en Kosten

Tegenwoordig is telefoon- en dataverkeer de gewoonste zaak van de wereld is. Gratis is het natuurlijk niet dus is het belangrijk dat u inzicht hebt in het bel-, data- en internetgedrag van uw bedrijf. Providers zijn hierin verre van transparant. Wij zorgen dat uw organisatie altijd de best passende abonnementsvorm heeft.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld dataopslag, datatransport of bellen naar het buitenland: het is belangrijk dat u tegen de laagst mogelijke kosten de diensten kunt afnemen.  Misschien is de serverruimte waar u maandelijks een fiks bedrag voor betaalt wel veel te groot. Of andersom: misschien is de serverruimte te klein, waardoor u elke maand een fiks bedrag dient bij te betalen. Als u de kosten van de diverse onderdelen bij elkaar optelt zal het geheel een flink bedrag zijn.

Qteco biedt u inzicht in het communicatie en ICT-gedrag van uw organisatie. Met dit totaal overzicht kunnen alle contracten en kosten desgewenst aangepast worden. Zo werkt u op de prettigste manier, voor de scherpste prijs.

Qteco scherpt graag de prijzen met u aan.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.