Ga naar de inhoud
Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken

De vaste werkplek is geschiedenins. Bedrijven zetten meer en meer in op plaats- en tijdonafhankelijk werken. Het nieuwe werken is slim werken waarbij connectivity en Mobiliteit belangrijke factoren zijn. De voordelen zijn evident: minder tijdverlies door tijdverlies, een betere benutting van kantoorruimtes en flexible inzet van personeel.

Het nieuwe werken: waar en wanneer u maar wilt direct online contact met collega’s, partners en klanten. Dat kan door slimmer te werken en beschikbare technologie maximaal te benutten. Online samenwerken heeft talloze voordelen. Zo kunt u kwalitatief overleggen en vergaderen, besparen op reistijd en -kosten of zelfs besparen op kantoorruimte. Met de introductie van het nieuwe werken levert u een bijdrage aan een beter klimaat en het terugdringen van Co2.

Het nieuwe werken is bovendien een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor (nieuwe) medewerkers. Door flexibiliteit in werktijd- en locaties kunnen medewerkers zelf bepalen wanneer en waar ze werken. Zo hebben ze de balans tussen werk en privé beter in de hand hetgeen weer resulteert in blije medewerkers.

Er zijn talloze mogelijkheden om slimmer werken voor uw organisatie mogelijk te maken. Slimme software-programma’s, up-to-date hardware, scherp geprijsde data-abonnementen, noem maar op. Onze specialisten zijn meer dan bereid om samen met u, uw bedrijf klaar te maken voor het nieuwe werken. Om vervolgens ervoor te zorgen dat uw medewerkers de geboden mogelijkheden met plezier gaan benutten.

Qteco maakt het nieuwe werken samen met u en uw medewerkers mogelijk.

Meer informatie?

Een moment gedult a.u.b.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.