Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Unified Communications

Unified Communications

Een bericht ontvangen in uw voicemail en hier vervolgens met uw mail op antwoorden? Een teleconferentie met meerdere personen doormiddel van een video-oproep? Met Unified Communications brengt verschillende communicatiemiddelen in spraak, beeld en tekst op een slimme manier samen.

Alle communicatieapparatuur en –vormen en media geïntegreerd. Dit is prima mogelijk en op een manier dat iedereen gebruik kan maken van alle faciliteiten, ongeacht locatie en werkplek. Door unified communications kunnen gebruikers altijd met iedereen in contact komen en dat ook nog realtime. Hierdoor worden bedrijfsprocessen aanzienlijk vereenvoudigd. Dat scheelt uw organisatie of bedrijf tijd en geld.

Unified communications komt er dus op neer dat een bericht te lezen of te beluisteren is. Bovendien kunnen alle vormen van communicatie ontvangen worden op hetzelfde apparaat; of juist vereenvoudigd op verschillende devices. Dit zorgt voor een veel snellere manier van communiceren en dus een efficiëntere bedrijfsvoering.

Qteco maakt het u graag zo efficiënt en makkelijk mogelijk. Onze specialisten zijn goed op de hoogte alle beschikbare mogelijkheden. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de communicatiekanalen van uw organisatie te stroomlijnen en zorgen dat uw medewerkers leren hoe ze de geboden mogelijkheden maximaal kunnen benutten.

Qteco maakt optimale communicatie mogelijk.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.