Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Smart Connectivity
  • Home
  • Smart Connectivity

Smart Connectivity

Smart Connectivity realiseren en optimaliseren

Een storingsvrije verbinding? De juiste apparatuur voor een goede, veilige telefoon-, video- of dataverbinding? Kunnen mijn medewerkers hun eigen toestel tijdens hun werk gebruiken? Welke VOIP-oplossing is geschikt? Hoe staat het met mijn beveiliging? Vanzelfsprekend kunnen de antwoorden op deze vragen uw werk aangenamer en efficiënter maken.

Gelukkig hoeft u niet zelf aan de slag. Qteco verzorgt vaste / mobiele telefonie, dataverbindingen en IOT connecties. Wij zorgen ervoor dat u altijd zonder zorgen bereikbaar bent en apparatuur probleemloos met elkaar communiceren.

Onze specialisten leveren oplossingen die meer dan uitstekend bij uw organisatie past. We verzorgen alle connectivity-gerelateerde zaken in uw organisatie. Door ons goed in te leven in uw bedrijf kunnen wij de slimste oplossingen bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Of het nu gaat om vast-mobiel integratie of zaken op het gebied van kosten, contracten en beheer.

TEAMS Voice van Qteco

TEAMS Voice van Qteco is een integratie van Microsoft Teams en Cisco Broadsoft. Deze native integratie op platformniveau overwint de beperkingen van het Microsoft Teams-telefoonsysteem, biedt uitgebreide functionaliteit en biedt een hoogwaardige spraakkwaliteit.

Lees meer

Mobile Device Management

Werknemers die hun eigen toestel meenemen of collega’s die alleen werken met een specifiek type device. Het beheer van mobiele hard- en software is er niet eenvoudiger op geworden. Niet alleen moet de IT-afdeling alles goed kunnen ondersteunen, ook de veiligheid van netwerk en gegevens moet worden gewaarborgd.

Lees meer

BYOD

Uw medewerkers werken graag met hun eigen mobiel toestel. Dan is het zaak uw applicaties op een veilige manier op een prive toestel te installeren. Dit komt de productiviteit van uw bedrijf of organisatie ten goede. Maar hoe zit het dan met beveiliging?

Lees meer

Slimme Vast & Mobiel Integratie

Stelt u zich eens voor: klanten bellen uw nummer. Of dat nu uw vaste of mobiele nummer is, dat maakt niet uit. U bent altijd bereikbaar. Ideaal en betaalbaar. Het kan met de Slimme Vast & Mobiel Integratie.

Lees meer

Smart Hardware

Er kan geen dag voorbij gaan of er komt weer een nieuwe smartphone, tablet of computer op de markt. Zijn deze vernieuwde modellen beter voor uw situatie? Sluiten ze goed aan op uw bedrijfsprocessen? Kunnen uw medewerkers er makkelijk mee uit de voeten?

Lees meer

Slimme Contracten en Kosten

Tegenwoordig is telefoon- en dataverkeer de gewoonste zaak van de wereld is. Gratis is het natuurlijk niet dus is het belangrijk dat u inzicht hebt in het bel-, data- en internetgedrag van uw bedrijf. Providers zijn hierin verre van transparant. Wij zorgen dat uw organisatie altijd de best passende abonnementsvorm heeft.

Lees meer

Unified Communications

Een bericht ontvangen in uw voicemail en hier vervolgens met uw mail op antwoorden? Een teleconferentie met meerdere personen doormiddel van een video-oproep? Met Unified Communications brengt verschillende communicatiemiddelen in spraak, beeld en tekst op een slimme manier samen.

Lees meer

Het Nieuwe Werken

De vaste werkplek is geschiedenins. Bedrijven zetten meer en meer in op plaats- en tijdonafhankelijk werken. Het nieuwe werken is slim werken waarbij connectivity en Mobiliteit belangrijke factoren zijn. De voordelen zijn evident: minder tijdverlies door tijdverlies, een betere benutting van kantoorruimtes en flexible inzet van personeel.

Lees meer

Smart Mobility

Hoe mobiel bent u? En hoe mobiel zijn uw medewerkers? We gebruiken allemaal een mobiele telefoon en benutten de beschikbare draadloze netwerken. Maar worden devices op de juiste manier gebruikt? benutten we alle mogelijkheden? Houden we rekening met beveiliging? En zijn uw medewerkers tevreden?

Lees meer