Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Smart Online

Smart Online

Heeft u online applicaties die foutloos met uw systeem moeten communiceren? Zoekt u hogere efficiency of een verbeterde klantervaring door online tools en hulpmiddelen toe te passen? Ook hierin kan Qteco een belangrijke en ontzorgende rol spelen.

Binnen Qteco hebben we expertise beschikbaar om uw online aanwezigheid en functionaliteit te ontwikkelen en vervolgens perfect en veilig te laten functioneren met uw systeemomgeving. Mede dankzij ons uitgebreide netwerk aan online en communicatie specialisten kan Qteco het volledig traject van concept, ontwikkeling, bouw en implementatie uit handen nemen. Bespaart u een hoop gedoe én u werkt met 1 centraal aanspreekpunt.

Smart Online van Qteco: voor online applicaties, hosting & domeinregistratie, website, e-commerce, social conversation en online marketing.

Webdesign en Webservice

Uw website, de eerste indruk die veel mensen van uw bedrijf zullen krijgen. Het is belangrijk dat u de online de juiste boodschap aan uw doelgroep overbrengt. Wij kunnen u bij dit proces zowel ondersteunen als volledig ontzorgen. Wij bouwen websites in o.a. OctoberCMS en WordPress. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen zullen wij de meest geschikte oplossing adviseren.

Lees meer

Content Security Policy

Om te zorgen dat onbekende derde partijen geen bestanden of content op jouw website kunnen plaatsen stellen wij een Content Security Policy (CSP) in. Dit is een soort van "whitelist" die bepaalt vanuit welke bronnen er content op jouw website kan worden geplaatst. Dit schroeft het veiligheidsniveau van je website aanzienlijk omhoog.

Lees meer

Webonderhoud

Heeft u jaren geleden een website laten maken, en is deze aan een opknapbeurt toe? Hier kunnen wij u mee helpen! Wij kunnen het beheer van uw website volledig verzorgen, zodat u op de zaken kunt concentreren die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Lees meer