Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Support en Service

Support en Service

Mobiele telefoon kwijt? Programma’s die niet naar behoren lopen? Vragen over abonnementen, kosten of andere zaken? Qteco Support en Service helpt, beantwoordt en regelt.

De gespecialiseerde medewerkers van Qteco staan u bij met raad én daad. Pas wanneer u tevreden bent kunnen ook wij tevreden zijn. Daar waar mogelijk voorzien wij in oplossingen tijdens een eerste telefoontje of per e-mail. Dit werkt vaak het snelst en is voor veel servicevragen afdoende. Lukt het op deze manier niet dan kunnen onze service specialisten op afstand meekijken, of indien noodzakelijk komt men ter plaatse.  

Maar onze service stopt natuurlijk niet bij een snelle fix van een incident. We kijken graag naar de oorzaken van uw probleem en proberen daar een lange termijnoplossing aan te koppelen. Op die manier kunt u er met gerust hart van op aan, dat uw business weer op rolletjes loopt en blijft lopen. Afhankelijk van het benodigde service niveau staan wij elk moment voor u klaar.

Onze service afdeling helpt u zo snel mogelijk weer aan het werk.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.