Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
Smart IT

Smart IT

Oplossen en ontzorgen met Smart IT

IT goed en toekomstbestendig regelen is werk voor specialisten. De toenemende mogelijkheden en complexiteit maken het werk niet makkelijker. Daar tegenover staat dat een optimale IT-omgeving een belangrijk onderdeel is in het functioneren van organisatie. Inrichting en onderhoud vragen om up-to-date kennis van IT oplossingen maar ook inzicht in uw bedrijfsprocessen.

Qteco verzorgt alle IT-gerelateerde zaken in uw organisatie. Door ons goed in te leven in uw bedrijf kunnen wij de slimme oplossingen bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Of het nu gaat om het inrichten van een laptop, het migreren en beheren van uw compleet bedrijfsnetwerk of het verbinden van meerdere vestigingen in binnen- en buitenland.

De kennis van Qteco is niet beperkt tot IT, ook alle zaken rond spraak, data en tekst behoren tot onze expertise. IT en Connectivity zijn geen gescheiden gebieden meer. Telefoon en computer zijn complementair aan elkaar dus slimme oplossingen zorgen dat beiden naadloos met elkaar samenwerken.

Smarter Business Management

Zaken doen op basis van feiten, zo zou het moeten zijn. Beslissingen nemen aan de hand van up-to-date klantgegevens, werken met informatie over uw concurrenten en inhaken òp de laatste trends. Inzicht in de wereld om u heen helpt u om op een slimme en effectieve manier zaken te doen.

Lees meer

Cyber Security

Vast & Mobiel Integratie, Bring Your Own Device, Cloud Computing; allemaal zaken die volop helpen efficienter en effectiever te kunnen werken. Fantastische nieuwe IT-ontwikkeligen, maar ze vragen allemaal om één ding: optimale en maximale beveiliging.

Lees meer

Support en Service

Mobiele telefoon kwijt? Programma’s die niet naar behoren lopen? Vragen over abonnementen, kosten of andere zaken? Qteco Support en Service helpt, beantwoordt en regelt.

Lees meer

Smart CRM

Gericht inspelen op de wensen van de klant. Wie wil dat niet? Een goed CRM-systeem (Customer Relation Managent) zorgt ervoor dat u niet alleen uw bedrijf of organisatie centraal stelt. De echte winst zit in  klantgericht werken en denken. Zo wordt uw concurrentiepositie op de markt verbeterd en werkt u met voorsprong.

Lees meer

Slimme Bedrijfssoftware

Elk type bedrijf vraagt om specifieke software. Een Projectmanagement overzicht? Verwerken van een urenregistratie? Of controle over uw logistieke processen? Met de juiste, toegespitste bedrijfssoftware zal uw werk een stuk eenvoudiger worden.

Lees meer

Smart Business Analytics

Vroeger: één enkele vaste telefoonlijn per huishouden. services zijn bereikbaar per geschreven post of via een algemeen telefoonnummer. Vandaag: mobiele telefoon en het internet hebben onze bereikbaarheid veranderd, maar ook transparantie van de markt. Daardoor is de concurrentie sterk toegenomen. En stappen klanten sneller over naar een concurrent. Uw klant goed in de gaten houden is daarom des te belangrijker geworden.

Lees meer

Smart Process Management

Uw ambities: groei, kosten besparen, tevreden medewerkers die ontwikkelen in hun werk. Goed toegespitst procesmanagement helpt u met het realiseren van uw ambities. Slimme IT geeft u de juiste gereedschappen in handen om uw process tot een succes te brengen.

Lees meer