Smart Social Sales

De kracht van zowel on- als offline je bedrijf kunnen profileren is een kracht die versterkend werkt. Of het nu gaat om het verrijken van de agenda van uw accountmanagers of het reageren op geluid uit de markt, met Smart Social Sales heeft u alles onder controle.

De connectie tussen on- en offline is er een die relatief nieuw is. Wij geven bedrijven de mogelijkheid om zowel online als offline hun database te verrijken, agenda’s te kunnen plannen en Social Media te managen. Start met het bouwen van een online community en benader deze, wanneer het moment daar is, telefonisch om hen zo te enthousiasmeren voor uw product of dienst. Optimale dienstverlening anno 2015, daar staan wij voor.

Social by Qteco

Oké. Mijn organisatie heeft een Facebook-pagina, LinkedIn Company Page en we Twitteren ook nog eens af en toe. Maar nu? Worden we wel opgemerkt? Heeft onze social media activiteit het gewenste effect? En hoe kunnen we dat monitoren?

Dit kan met onze Social Media Managementtool gemaakt voor:

  • het creëren van interactie en binding met nieuwe en bestaande klanten
  • het meten van de resultaten van uw Social Media inspanningen
  • het monitoren van uw reputatie op meerdere Social Media kanalen tegelijk

Op deze manier kunt u makkelijker en beter in contact komen met uw doelgroep en klanten. Maar nog belangrijker: u kunt luisteren naar wat er over uw organisatie gezegd wordt. Op die manier kunt u natuurlijk meteen inspelen op eventuele negatieve geluiden. Uw marketingactiviteit is met behulp van diepteanalyses snel in kaart te brengen. Zo stelt u uw bedrijf in staat te groeien door onze krachtige tools en Social CRM.

Leadzz by Qteco

Ja, wij zijn een professionele organisatie met een commerciële buitendienst. We hebben structurele salesmeetings en een stijgende lijn als het gaat om new business. Maar hoe veel werk moeten mijn accountmanagers verzetten om tot die belangrijke afspraak te komen?

Leadzz by Qteco kan voor u een verlengstuk vormen van uw visitekaartje. Met de inzet van ons jong en slim team kunt u gemakkelijk new business genereren. We denken mee over uw zaak en geven u onze professionele mening. Op deze manier maken we de juiste, kwalitatieve afspraken voor u, zodat we samen uw organisatie een volgende stap kunnen laten maken. Wel de lusten, niet de lasten!

Qteco: up and running door slimme ICT

Q_icoon_4

Bel nu 040-3031500
of vul uw gegevens in en wij bellen u direct voor een afspraak!
Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan ik elke e-mail die u van ons ontvangt.

QTECO is preferred supplier van