Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Ga naar de inhoud
  • Home
  • Blog
  • Makkelijker samenwerken met Cisco Webex

Makkelijker samenwerken met Cisco Webex

Gepubliceerd op 16 mei 2022

Makkelijker samenwerken met Cisco Webex

De afgelopen 2 jaar is de werkplek en samenwerken volledig op z’n kop gegaan. In plaats van elkaar fysiek ontmoeten zijn we intensief gaan samenwerken op afstand. De voorspelling is dat we dit in de toekomst in meer of mindere mate blijven doen. Met het binnenkort wegvallen van de I AM applicatie is het nu het beste moment om over te stappen op een veel gebruiksvriendelijker oplossing.

Beter en gemakkelijker samenwerken gaat prima als de hiervoor gebruikte tools gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast is databeveiliging tegenwoordig een actueel onderwerp. Digitaal gedeelde, gevoelige informatie moet goed beschermd worden. Wat het lastig maakt is dat we via allerlei kanalen met elkaar willen communiceren; we bellen, appen, mailen, gebruiken teams, enz. Vervolgens wisselen we ook weer documenten uit op allerlei manieren. Dat maakt de boel onoverzichtelijk en bevordert het succesvol samenwerken niet.

De oplossing is net zo simpel alsook logisch. Met Cisco Webex breng je alle informatie samen op één centraal platform. Ongeacht apparaat (desktop, mobiel of web) of locatie kun je eenvoudig kiezen hoe je wilt communiceren. Verder beschik je binnen de applicatie altijd over de projectgegevens en bijbehorende historie. Op deze manier wordt data uitwisselen met collega’s of derden erg makkelijk gemaakt, is een virtueel overleg zo geregeld en beschikt iedereen over de laatste stand van zaken. Makkelijker kun je het eigenlijk niet maken.

Bent u gebruiker van de I AM applicatie? Dan is het sowieso verstandig over te stappen naar Cisco Webex. Het I AM platform wordt deze zomer uitgeschakeld dus zorg er tijdig voor dat uw data gemigreerd wordt en uw medewerkers kennismaken met de verbeterde functionaliteit.

Cisco Webex is verkrijgbaar in verschillende licentievormen; van gratis tot een betaalde enterprise versie voor grotere organisaties en projecten. De installatie en implementatie vraagt wel enige aandacht want naast de technische inrichting is het ook zaak te zorgen dat uw medewerkers enthousiast verder kunnen met hun werkzaamheden. Het een en ander kunnen wij voor u regelen.

Meer informatie?

Voer een naam in
Voer een (geldig) e-mailadres in
Voer een (geldig) telefoonnummer in

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.