Ga naar de inhoud
T-Mobile heeft eSim

T-Mobile heeft eSim

Gepubliceerd op 9 september 2019

Zakelijk T-Mobile abonnement met eSIM.

Vanaf nu biedt T-Mobile abonnementen met eSIM aan. Daarmee komt de dual sim functie voor iPhone beschikbaar. Met dual sim kunt u twee verschillende abonnementen op één telefoon gebruiken. Op die manier houdt u zakelijk en privé gemakkelijk gescheiden.

Wat is eSIM en wat kan ik ermee?

eSIM staat voor 'embedded SIM'. Dit is een chip die door de fabrikant wordt ingebouwd in de smartphone. eSIM is de nieuwste soort sim en vervangt de fysieke, plastic simkaarten. U downloadt als gebruiker het profiel van uw abonnement, uw eSIM-profiel.

Welke toestellen zijn geschikt voor eSIM?

Op dit moment biedt eSIM vooral voordelen voor de iPhone-gebruiker. Het maakt dual sim mogelijk op de populairste zakelijke telefoons: iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr. Deze toestellen kunnen namelijk een fysieke simkaart én een eSIM gebruiken. Dit zijn tot nu toe de enige smartphones die eSIM van T-Mobile ondersteunen. De volgende iPads komen in aanmerking voor eSIM: iPad Pro 10.5 inch, iPad Pro 12.9 inch en iPad Air 10.5 inch.

Wat is dual sim met eSIM?

Telefoons met dual sim ondersteunen twee simkaarten, met twee abonnementen op één toestel. Hierdoor kunt u privé en zakelijk gemakkelijker gescheiden houden. Of gebruik maken van een buitenlands en Nederlands abonnement wanneer u op zakenreis bent, zonder twee telefoons mee te nemen.

Voordelen van dual simtelefoons met eSIM voor iPhone gebruikers.

De voordelen op een rijtje:

  • 2 verschillende telefoonnummers op 1 toestel van 2 verschillende abonnementen

  • Privé en zakelijk gescheiden

  • Nederlandse en buitenlandse sim

  • Sim-only of met abonnement

Met eSIM bent u klaar voor dual sim gebruik van uw iPhone

Wij hebben reeds het gemak van eSIM ervaren en kunnen u hier dus feilloos mee helpen. Heeft u interesse in meer informatie of wilt u de eSIM gebruiken? Neem dan contact met ons op.

T-Mobile_esim_2.png

Meer informatie?

Een moment gedult a.u.b.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.