Slimmer werken

Slimmer werken

Mobiliteit in en op het werk heeft al een aantal jaren een nieuwe trend ingezet. Dat noemen we slimmer werken. Slimmer werken is tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Want waarom zou u nog in de file gaan staan om ergens een maandelijks overleg bij te wonen aan de andere kant van het land?

slimmer werken inzetWaar en wanneer u maar wilt direct online contact met collega’s, partners en klanten. Dat kan door slimmer te werken. Oftewel: het kantoor in uw tas. Online samenwerken heeft talloze voordelen; zo kunt u kwalitatief overleggen en vergaderen, besparen op reistijd en reiskosten of zelfs besparen op kantoorruimte. Daarnaast levert door slimmer te werken een bijdrage aan een beter papier (minder files, minder papier, etc.).

Slimmer werken is bovendien een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor (nieuwe) medewerkers. Door flexibiliteit in werktijd- en locaties kunnen medewerkers zelf bepalen wanneer en waar ze werken. Op die manier hebben ze de balans tussen werk en privé zelf beter in de hand.

Om slimmer werken voor uw organisatie mogelijk te maken, zijn er talloze mogelijkheden. Slimme software-programma’s, up-to-date hardware, scherp geprijsde data-abonnementen, noem maar op. Onze specialisten zijn meer dan bereid om samen met u, uw bedrijf klaar te maken voor Werken 2.0. Qteco kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

Qteco maakt slimmer werken samen met u mogelijk.

Ik wil meer informatie over:


Q_icoon_2

SMART
CONNECTIVITY

> Lees verderQ_icoon_1

SMART
IT

> Lees verderQ_icoon_3

SMART
SOCIAL SALES

> Lees verder

Qteco: up and running door slimme ICT

Q_icoon_4

Bel nu 040-3031500
of vul uw gegevens in en wij bellen u direct voor een afspraak!

QTECO is preferred supplier van