Office waar en wanneer u het nodig hebt.

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Office 365 staat altijd voor u klaar.

Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschikt u altijd over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Hulpmiddelen voor de professional

Neem de naam van uw bedrijf op in uw zakelijke e-mailadres en vergroot zo uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die makkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met personen binnen en buiten uw bedrijf delen. Met HD-video met meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud en gedeelde agenda’s bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Met stapsgewijze begeleiding kunt u eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. U hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

U hoeft vooraf geen hoge kosten voor software te betalen en de software is altijd up-to-date.

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Qteco: up and running door slimme ICT

Q_icoon_4

Bel nu 040-3031500
of vul uw gegevens in en ontdek hoe u uw bedrijf efficiënter kunt maken met Office 365.
Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om te kunnen antwoorden of reageren op uw vraag of opmerking zult u door ons benaderd worden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Afmelden kan ik elke e-mail die u van ons ontvangt.