Windows 10 ondersteunt voorlopig toch geen Android-apps

Gepubliceerd op 16 Nov, 2015

Android-apps zullen voorlopig niet op Windows 10 draaien. Microsoft wilde dat eerder wel mogelijk maken, maar dat project staat voorlopig in de koelkast.
Dat bevestigt Microsoft tegenover Recode. Ontwikkelaars begonnen zich onlangs af te vragen of er nog schot zat in het project, omdat het bedrijf er geen mededelingen meer over deed.
Microsoft laat nu weten dat het project inderdaad is vertraagd. Op de vraag of het project wel zal worden afgerond wilde het bedrijf niet ingaan. Wel wijst Microsoft erop dat er veel andere mogelijkheden zijn voor ontwikkelaars om hun apps geschikt te maken voor Windows 10. Het project, door Microsoft onthuld in april, was bedoeld als manier om meer apps naar Windows 10 te krijgen. Veel apps komen in eerste instantie alleen uit voor iOS en Android, wat het besturingssysteem minder aantrekkelijk maakt.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.