'Windows 10 krijgt in november eerste grote update'

Gepubliceerd op 22 Oct, 2015

Microsoft zou in november dit jaar de eerste grote update voor Windows 10 gaan uitbrengen. De naam van het besturingssysteem blijft hierbij onveranderd.
Dat vertelt Microsoft-watcher Paul Thurrott op basis van een betrouwbare bron. De update zal in de download versienummer 1511 krijgen, waarin wordt gerefereerd naar het jaar en de maand.
De Windows 10-update zal een aantal veranderingen introduceren, waaronder een verbeterde mediatool, nieuwe lokalisaties en extra functies voor spraakdienst Cortana. De update stelt gebruikers ook in staat om sms-berichten via Cortana te versturen op een pc. Er is in het startmenu een extra rij voor programma's toegevoegd. Microsoft zal in de update ook webbrowser Edge verbeteren. De browser zal echter nog geen ondersteuning voor extensies krijgen, zoals eerder wel werd beloofd. Een exacte verschijningsdatum in november is nog niet bekend.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.