Twitter gaat advertenties tonen voor video's

Gepubliceerd op 09 Oct, 2015

Twitter gaat het mogelijk maken om advertenties te tonen voor filmpjes.
Dat maakt Twitter bekend tijdens een evenement voor adverteerders, meldt de New York Times. De functie is vooralsnog optioneel en bedoeld voor professionele makers van video. Zij krijgen voortaan de keuze om Twitter reclames te laten tonen voorafgaand aan het filmpje. De maker van het filmpje krijgt 70 procent van de opbrengst, Twitter houdt de overige 30 procent.

Promoted moments

Twitter is hard op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen. Hoewel de dienst zijn omzet ziet stijgen, maakt het bedrijf nog altijd geen winst. Binnenkort zal het bedrijf ook met 'Promoted Moments' komen, waarmee adverteerders aparte pagina's krijgen met een verzameling visueel ingestelde pr-tweets. Die Promoted Moments komen bovenaan de nieuwe Moments-sectie te staan. In Moments staan foto's en video's centraal en worden tweets over actuele gebeurtenissen verzameld.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.