T-Mobile geeft klanten 2,50 euro korting bij deelname aan gratis groepsfunctie

Gepubliceerd op 18 Jan, 2016

T-Mobile geeft vanaf februari al zijn klanten 2,50 euro korting of 500MB extra aan data. De korting of extra data is voor alle klanten die plaatsnemen in een groep. Mensen in die groep kunnen onderling onbeperkt bellen. Ook een groep maken is kosteloos.

Een groep kan bestaan uit twee tot zes mensen. Die hoeven niet op hetzelfde adres te wonen, maar moeten wel klant zijn bij T-Mobile, zegt de provider. De functie Samen is volgens de provider een 'cadeau en waardering van T-Mobile voor haar klanten'. Klanten kunnen groepen aanmaken op My T-Mobile en de functie is actief vanaf 1 februari.

Elk groepslid kan vervolgens onbeperkt bellen met andere groepsleden zonder extra kosten. Ook krijgt elk groepslid naar keuze 2,50 euro korting op de maandfactuur, 500MB aan extra data, of dubbele T-Mobile Extra-punten. Omdat groepsleden niet op hetzelfde adres hoeven te wonen, lijkt het mogelijk om met vreemden in een groep te zitten om de korting of extra data te krijgen.

De functie is er voor zowel nieuwe als bestaande klanten van T-Mobile. De provider zegt dat zakelijke klanten en prepaidgebruikers de functie ook kunnen gebruiken. Prepaidgebruikers krijgen geen korting of extra data, zakelijke gebruikers kunnen ook niet onbeperkt onderling bellen; er kan alleen naar hen onbeperkt gebeld worden zonder extra kosten.

Door: Tweakers

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.