Samsung presenteert volgende maand Galaxy Tab S3 van 9,6 inch

Gepubliceerd op 31 Jan, 2017

Samsung is van plan om volgende maand tijdens het Mobile World Congress (MWC) een nieuwe versie van zijn Tab S-tablet uit de doeken te doen.
Vaak kondigt Samsung tijdens de beurs in Barcelona een nieuwe Galaxy S-smartphone aan, maar de S8 verschijnt naar verwachting pas in maart of april. De Galaxy Tab S3 zal daarom het belangrijkste nieuwe product van Samsung op MWC zijn, meldt de Zuid-Koreaanse site Naver op basis van anonieme bronnen. De onthulling staat gepland voor 26 februari. De tablet zou een schermgrootte van 9,6 inch hebben, met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. De Tab S2 had een iets groter scherm met dezelfde resolutie. Vermoedelijk zal de opvolger opnieuw een AMOLED-scherm krijgen. Dat zorgt vooral voor een beter contrast dan de LCD-schermen op veel andere tablets. Samsung zou de Tab S3 voorzien van een Snapdragon 820-processor en 4 GB werkgeheugen. Er zijn camera's van 12 en 5 megapixel aanwezig, net als in de Galaxy S7. Naar verluidt is de Tab S3 dunner dan zijn voorganger en zal hij draaien op de nieuwste Android-versie Nougat (7.0). In Zuid-Korea zou de tablet minstens 700.000 won (560 euro) kosten. De Tab S2 verscheen in Nederland voor 499 euro.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.