'Samsung Galaxy Note 7 verschijnt alleen met gebogen scherm'

Gepubliceerd op 22 Jun, 2016

De Samsung Galaxy Note 7, die vermoedelijk in de herfst verschijnt, zal alleen verkrijgbaar zijn met een scherm dat aan de randen is gebogen.
Bij eerdere smartphonelanceringen maakte Samsung al een platte versie en een gebogen versie van een nieuw toestel, zoals de Galaxy S7 en S7 Edge. Bij de Note 7 wordt de platte versie echter overgeslagen, meldt de Zuid-Koreaanse krant Munwha Ilbo. Volgens recente berichten uit de Koreaanse media verkoopt de gebogen versie van de S7 wereldwijd al beter dan de platte versie, ondanks een prijs die 100 euro hoger ligt. Volgens recente geruchten wordt de Note 7 begin augustus onthuld tijdens een evenement in New York, waar mogelijk ook de nieuwe smartwatch Gear S3 wordt getoond. De Note 7 zal beschikken over een 5,8 inch-scherm en zal dit jaar ook in Nederland worden uitgebracht, melden bronnen tegenover GSM Helpdesk. De vorige generatie van de Galaxy Note, met versienummer 5, kwam niet naar Nederland. In plaats daarvan bracht Samsung een grotere versie van de Galaxy S6 Edge uit. Samsung zou de benaming Galaxy Note 6 overslaan, om de modelnummers van de Note-reeks gelijk te trekken met die van de S-reeks.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.