Samsung begint woensdag met testversie van Android Nougat voor Galaxy S7

Gepubliceerd op 07 Nov, 2016

Samsung begint woensdag met het verspreiden van een testversie van Android 7.0 voor de Galaxy S7 en S7 edge. De testperiode duurt minimaal tot half december, wat erop wijst dat de update voor alle gebruikers in elk geval niet voor die tijd zal komen.

Gebruikers die mee willen doen met de test, kunnen volgens Samsung de applicatie Galaxy Beta Programme installeren vanuit de eigen downloadwinkel Galaxy Apps. Die downloadwinkel staat op elke Samsung-telefoon, maar de testversie zal alleen uitkomen voor de S7 en S7 edge. Het is onbekend of gebruikers uit de Benelux de testversie ook zullen kunnen gebruiken.

De test duurt van woensdag tot medio december en vermoedelijk zal Samsung ergens na die tijd de update naar Android Nougat uitbrengen. De fabrikant heeft zich er niet over uitgelaten wanneer de update zal komen voor de telefoons van 2016, waaronder de Galaxy S6-serie.

Samsung doet de test niet met de nieuwste versie van Android, 7.1. Google bracht Android 7.1 onlangs samen uit met de eigen smartphones Pixel en Pixel XL. De test van Samsung is met Android 7.0, dat in augustus uitkwam. Samsung bracht de Galaxy S7-serie dit voorjaar uit.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.