OnePlus 2 is vanaf 5 december verkrijgbaar zonder uitnodiging

Gepubliceerd op 04 Dec, 2015

OnePlus doet de OnePlus 2 vanaf 5 december in de vrije verkoop. Het is vanaf dan niet langer nodig om een invite te hebben om het toestel te kunnen bestellen. De 64GB-versie kost 399 euro, het 16GB-model gaat voor 339 euro over de toonbank.

De OnePlus 2 werd in juli dit jaar geïntroduceerd. De high-end smartphone was voorheen enkel te koop op uitnodiging. Dergelijke invites werden verstrekt via sociale media, het forum van OnePlus en verhandeld op internet. Af en toe deed OnePlus de smartphone in de vrije koop voor een korte periode van een aantal uur of dagen. Nu is bekendgemaakt dat vanaf 5 december geen uitnodiging meer nodig is en dat dit in de toekomst zo zal blijven. In de OnePlus 2 zit een Snapdragon 810-soc, 5,5"-scherm met full-hd-resolutie en een vingerafdrukscanner. Het toestel draait op OxygenOS, een Android-variant met kleine aanpassingen. De versie met 16GB opslagruimte heeft 3GB ram, in de de 64GB-variant zit 4GB ram. Om de nieuwere en goedkopere OnePlus X te bemachtigen is nog wel een invite nodig, al kan dat toestel tussen 5 en 7 december zonder uitnodiging besteld worden. OnePlus 2 open sale

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.