Nu ook Instagram Brand Monitor voor Nederland

Gepubliceerd op 13 Jul, 2015

Social Inc. en Digital United lanceren de Instagram Brand Monitor voor Nederland. Deze online index biedt wekelijks inzicht in de populariteit van Nederlandse merken op Instagram. Bij aanvang zijn er meer dan 300 merken opgenomen.

Volgens Sonja Loth, directeur bij Social Inc, was er vanuit de markt vraag naar een actueel overzicht waarmee Nederlandse merken zich kunnen vergelijken met branchegenoten op Instagram. Er is genoeg informatie aanwezig over grote internationale merken op dit platform, maar het is niet mogelijk om daar eenvoudig de informatie over Nederland uit te filteren.

De Instagram Brand Monitor geeft voor merken in meer dan 25 categorie├źn informatie over het aantal volgers en de mate van activiteit en engagement. Alle merken in het overzicht betreffen (van oorsprong) Nederlandse merken, of internationale merken met een specifiek Instagram-account voor Nederland.

Merken die ontbreken in dit overzicht kunnen zich hiervoor aanmelden op de site.

Bron: Emerce

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.