Nieuwe KPN-abonnementen ook kostenloos in buitenland te gebruiken

Gepubliceerd op 05 Sep, 2016

KPN komt vanaf 26 september met nieuwe mobiele abonnementen waarbij belminuten, sms’jes en MB’s ook in andere EU-landen te gebruiken zijn.
Mobiel gebruik in het buitenland kost dan geen extra geld meer. Het gebruik gaat van het bestaande abonnement af. Als de databundel in het buitenland op gaat, wordt internet automatisch uitgezet. In Nederland blijft internet dan wel aanstaan, maar wordt de snelheid flink verlaagd naar 64 Kbps. KPN introduceert eind september in totaal zes abonnementen. Alle abonnementen worden zonder toestel aangeboden. Klanten kunnen er zelf een telefoon bij kiezen waardoor het maandbedrag omhoog zal gaan. De prijs van de bundels en de telefoon wordt uitgesplitst, zoals in Nederland sinds kort verplicht is.

Nieuwe abonnementen

Er zijn twee budgetabonnementen van 15 en 20 euro per maand bij een abonnement van twee jaar. De goedkoopste optie biedt 150 belminuten of sms'jes. Het abonnement van 20 euro bestaat uit 200 belminuten of sms'jes en 1 GB aan data. Er komen drie bundels waarbij onbeperkt sms’en en bellen wordt geleverd en 1, 5 of 10 GB aan data. Deze bundels zijn ook in heel de EU te gebruiken en kosten 25, 30 of 40 euro per maand bij een abonnement van twee jaar. Het duurste abonnement gaat 99 euro per maand kosten bij een looptijd van twee jaar. De klant krijgt daarvoor onbeperkt sms’en en bellen, 20 GB aan data en Spotify Premium. De bundels zijn bovendien te gebruiken in de EU, VS en Canada.

Europese regels

Die prijzen liggen in lijn met wat er nu betaald moet worden voor bundels die niet buiten Nederland te gebruiken zijn. KPN voldoet met zijn nieuwe abonnement alvast aan Europese regels die in juni van kracht worden waardoor klanten hun mobiele bundels in heel de EU moeten kunnen gebruiken.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.