'Nieuw vlaggenschip HTC te zien op foto'

Gepubliceerd op 25 Aug, 2015

Op het Chinese sociale netwerk Weibo is een foto verschenen waarop vermoedelijk het nieuwe vlaggenschip van HTC te zien is.
Het toestel zou HTC Aero of HTC A9 gaan heten en wordt in de foto naast een iPhone 6 gehouden.
De twee telefoons tonen een grote gelijkenis, al is het HTC-toestel iets groter en zit de camera centraal aan de bovenkant van het apparaat. Maandag verscheen al een render van de nieuwe HTC-smartphone online, die overeenkomt met het toestel dat op de foto te zien is.
Volgens eerdere geruchten krijgt het nieuwe toestel een Mediatek-chip met tien rekenkernen. De eerdere HTC One M9 maakte gebruik van een Qualcomm Snapdragon 810, veel gebruikers klaagden over oververhitting van die processor. HTC kampt de afgelopen kwartalen met slechte financiële prestaties, door tegenvallende verkopen van zijn smartphones. De Taiwanese fabrikant beloofde eerder te willen innoveren in het premiumsegment van de smartphonemarkt, en ondertussen nieuwe markten aan te boren. Dat doet het bedrijf onder meer met zijn virtualrealitybril Vive, die nog dit jaar moet verschijnen.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.