'Microsoft presenteert enige Lumia-telefoon van het jaar op 1 februari'

Gepubliceerd op 18 Jan, 2016

Microsoft is van plan om op 1 februari de enige Lumia-smartphone van het jaar te onthullen.
De middenklasse-telefoon Lumia 650 zal dan zonder poespas met een blogpost worden onthuld, stelt het doorgaans betrouwbare Windows Central op basis van anonieme bronnen.
Volgens de site wordt de Lumia 650 binnen Microsoft gezien als "de laatste Lumia" en wordt vooral gefocust op een high-end-telefoon die in de herfst zal verschijnen. Dat apparaat zal waarschijnlijk de merknaam Surface krijgen, net als de tablets van Microsoft. Door de aankondiging van de Windows 10-smartphone op 1 februari zou Microsoft geen telefoononthullingen in petto hebben voor het Mobile World Congress, dat eind februari plaatsvindt. Normaal gesproken kondigt Microsoft daar, net als verschillende concurrenten, meerdere smartphones aan. Volgens eerdere geruchten krijgt de Lumia 650 een 5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels. Er zou slechts 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslagruimte zijn, naast camera's van 5 en 8 megapixel. Voor de processor zou Microsoft een Snapdragon 210 of 212 kiezen. Door: Nu.nl

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.