Microsoft brengt Surface Book begin 2017 in Nederland uit

Gepubliceerd op 28 Oct, 2016

Microsoft brengt de Surface Book in Nederland uit. Zowel de deze week geïntroduceerde Surface Book i7 als de oorspronkelijk versie van de laptop verschijnt in het begin van 2017. Europrijzen kan het bedrijf nog niet geven.

Microsoft kondigde de Surface Book een jaar geleden aan, maar de laptop verscheen aanvankelijk in een beperkt aantal regio's en de Benelux hoorde daar niet bij. Begin volgend jaar komen de verschillende versies alsnog naar Nederland.

Onder andere brengt het bedrijf de Surface Book i7 met Performance Base uit. Microsoft kondigde deze versie met Core i7 van de Skylake-generatie, Nvidia GTX 965M en langere accuduur afgelopen woensdag aan. Daarnaast komen ook de oorspronkelijke Surface Books met Intel Core i5 en de versie met Core i5 en Nvidia-gpu uit in Nederland.

Prijzen wist Microsoft Nederland nog niet te geven en ook is op het moment van schrijven niet bekend of de laptop ook naar België komt. In Duitsland is de adviesprijs van de Surface Book met Core i5, 8GB ram en ssd van 128GB onlangs verlaagd van 1649 naar 1401 euro. De duurste versie met Core i7, 16GB ram, ssd van 512GB en dedicated Nvidia-gpu kost 2639 euro, waar dat voorheen 2919 euro was.

 

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.