Met Mac in Windows 10 via Parallels Desktop 11

Gepubliceerd op 25 Aug, 2015

Met Parallels Desktop 11 kunnen Mac-gebruikers in Windows 10 werken en profiteren van de voordelen van Cortana, de intelligente persoonlijke assistent van Microsoft, zowel in Windows als in OS X. Dit is de allereerste keer dat Parallels Desktop een Windows-functie beschikbaar maakt voor OS X-apps. Parallels Desktop 11 voorziet ook in experimentele ondersteuning voor OS X El Capitan.

Parallels Desktop 11 voor Mac stelt gebruikers in staat om een preview uit te voeren op Windows-machines en geneste virtualisatie te gebruiken voor zowel Windows- als Linux-gasten. De professionele editie is een nieuwe versie van de software die specifiek is ontworpen voor ontwikkelaars, ontwerpers en intensieve gebruikers, die hiermee een aantal krachtige hulpprogramma's in handen krijgen waarmee ze hun productiviteit kunnen maximaliseren. De professionele editie ondersteunt integratie met populaire hulpprogramma's voor ontwikkelaars, zoals Docker, Visual Studio (plug-in), Chef and Jenkins, Vagrant, Guest OS-debugging en netwerksimulatie.

De zakelijke editie van Parallels Desktop voor Mac, voorheen Parallels Desktop for Mac Enterprise Edition, biedt alle functies van de professionele editie en voorziet it-beheerders van de meest efficiënte manier om medewerkers op een Mac met Windows-apps te laten werken.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.