'Meer dan 100 miljoen iPhones geproduceerd in tweede helft 2015'

Gepubliceerd op 09 Sep, 2015

In de tweede helft van 2015 produceert Apple ruim 100 miljoen iPhones, inclusief de nieuwe modellen die woensdagavond zullen worden getoond.
Dat meldt het Taiwanese Digitimes op basis van bronnen bij de producenten van iPhones. In het derde kwartaal zouden er tussen de 45 en 50 miljoen apparaten worden verscheept, gevolgd door nog eens 70 à 80 miljoen exemplaren in het vierde kwartaal. Vorig jaar verkocht Apple in het derde kwartaal 39 miljoen iPhones, terwijl in het vierde kwartaal zo'n 75 miljoen Apple-telefoons over de toonbank gingen.

iPhone 6S

Het is onduidelijk hoeveel exemplaren van de nieuwe iPhone 6S en 6S Plus zullen worden gepresenteerd. Die telefoons, die volgens eerdere geruchten uiterlijk onveranderd zijn ten opzichte van hun voorgangers, worden woensdagavond gepresenteerd in San Francisco. De nieuwe modellen zouden de beschikking krijgen over schermen die het verschil tussen harde en zachte aanrakingen kunnen opmerken. Dat moet nieuwe softwarefuncties mogelijk maken. Woensdag meldt 9to5Mac bovendien dat Siri op de nieuwe iPhones altijd kan worden gebruikt door 'hey Siri' te zeggen. Eerder werkte die functie alleen tijdens het opladen van de telefoon. Door: Nu.nl

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.