Interessantste Facebookberichten nu bovenaan

Gepubliceerd op 09 Jul, 2015

Facebookgebruikers kunnen voortaan zelf bepalen wat er boven in hun lijst met berichten staat. Bij de instellingen kunnen ze aangeven dat berichten van bepaalde pagina's en vrienden altijd moeten worden weergegeven. Die staan dan bovenaan. Tot nu toe bepaalt Facebook zelf welke berichten in je News Feed staan. Dat gebeurt met software, die onder meer bijhoudt waar je het meest op reageert en welke berichten en pagina's je liket. Om iemands voorkeuren te bepalen, wordt ook gekeken hoe lang je bij een bericht blijft hangen.

Eerst voor iPhones

De nieuwe optie is volgens Facebook vanaf vandaag beschikbaar voor iPhones. De komende weken volgen Android-telefoons en desktops. De optie is op dit moment in Nederland nog niet beschikbaar, ook niet voor iPhones. Het blijft mogelijk om de berichten van alle gebruikers in chronologische volgorde te bekijken, zoals bij Twitter.
Bron: NOS

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.