'Gelekte foto's tonen 5,7 inch Huawei Nexus-toestel'

Gepubliceerd op 24 Aug, 2015

Gelekte foto's tonen de vermeende 5,7 inch Nexus-telefoon van Huawei. Aan de achterkant van het toestel is een uitstulping voor de camera te zien.
De foto's zijn door Google+-gebruiker Tiesen Fu online gezet.
​ Op de foto's zijn zowel de voor- als achterkant van de vermeende Huawei Nexus te zien. De achterkant is metaalkleurig, en heeft een ronde vingerafdrukscanner met daarboven een zwarte uitstulping voor de camera. De uitstulping loopt over de gehele breedte van de bovenkant, en heeft afgeronde hoeken. Vermoedelijk biedt het zwarte deel naast ruimte voor de camera ook doorgang voor mobiele en wifi-signalen.

Dunne schermranden

Het toestel vertoont gelijkenissen met huidige Huawei-toestellen. Zo lijkt de vingerafdrukscanner erg op die van de recente Huawei Ascend Mate 7, al is de scanner bij dat toestel vierkant. De voorkant van de vermeende Huawei Nexus heeft ogenschijnlijk erg dunne randen aan de zijkant. De boven- en onderrand hebben beiden een even brede uitsparing voor luidspreker en microfoon. Verder is op de voorkant enkel de selfiecamera te zien. Ook wordt een hoesje voor het toestel getoond, dat ruimte biedt voor de camera-uitstulping en een rond gat heeft voor de vingerafdrukscanner. Volgens eerdere geruchten zou het Nexus-toestel van Huawei een 5,7 inch qhd-scherm hebben, een Qualcomm Snapdragon 810-chip en een accu met een capaciteit van 3500 mAh.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.