'Galaxy S7 verschijnt in drie formaten'

Gepubliceerd op 29 Dec, 2015

De Galaxy S7 verschijnt in drie formaten. Op twee formaten verschijnt een versie met een gebogen scherm.
Dat stelt althans GSMArena op basis van informatie van een fabrikant van telefoonhoesjes. Zulke bedrijven krijgen soms eerder informatie over onaangekondigde toestellen.
Volgens het bedrijf krijgt de 'normale' versie van de Galaxy S7 een scherm van 5,1 inch, even groot als die van de Galaxy S6. De Galaxy S7 Edge, met een scherm dat gebogen is aan de zijkanten, zou een formaat van 5,5 inch hebben. Daarnaast zou Samsung van plan zijn om een Galaxy S7+ te lanceren, met een zeer groot scherm van 6 inch. Dat toestel zou ook in een gebogen versie beschikbaar zijn, op hetzelfde formaat.

Uiterlijk

Eerder plaatste GSMArena al renders van de toestellen op basis van de specificaties die de hoesjesmaker ontving. Daarop was te zien dat het toestel qua uiterlijk weinig lijkt te veranderen ten opzichte van zijn voorganger.
Vermoedelijk wordt de Galaxy S7 begin volgend jaar gepresenteerd. Normaal gebeurt dat op het Mobile World Congress in Barcelona, dat dit jaar eind februari plaatsvindt. Volgens eerdere geruchten krijgt de Galaxy S7 een drukgevoelig scherm, dat harde aanrakingen kan onderscheiden van zachtere aanrakingen.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.