Foto toont mogelijk achterkant van definitief iPhone 7-model

Gepubliceerd op 23 May, 2016

Op het Chinese sociale netwerk Weibo is een nieuwe foto online verschenen die mogelijk de achterkant van de iPhone 7 toont. Daarbij valt op dat de camera nog steeds uitsteekt, net als bij eerdere iPhone-modellen.

Degene die de foto op Weibo zette, is dezelfde als die het ontwerp van de iPhone 6 als eerste online zette, tekent 9to5Mac aan. Bij de foto zou het gaan om het daadwerkelijke iPhone-model, en niet om een prototype of een hoesje. Een ander opvallend detail is dat de camera verder in de hoek van het apparaat is geplaatst dan dat eerder het geval was. Ook lijkt de camera-opening iets groter te zijn dan die van voorgaande modellen. iphone 7 lek 23 mei In het weekend kwam ook het gerucht naar boven dat de 'iPhone 7 Plus' gebruik zal gaan maken van een dubbele camera en een maximale opslag van 256GB. De nieuwe foto strookt met eerdere geruchten over het ontwerp van de 'iPhone 7'. Het is onbekend voor welke naamgeving Apple zal gaan kiezen met de volgende iPhones. Het meest recente model, iPhone SE, heeft geen nummer, zoals vrijwel alle voorgaande iPhones. Door: Tweakers.net

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.