BlackBerry komt met nieuwe digitale beveiligingsdienst

Gepubliceerd op 25 Feb, 2016

BlackBerry kondigt aan dat het beveiligingsbedrijf Encription overneemt om een nieuwe dienst genaamd 'Professional Cybersecurity Services' aan te kunnen bieden. Ook werkt het BlackBerry Enterprise Service 12-beheerplatform voortaan vanuit Microsoft Azure.

BlackBerry company logoBlackBerry zegt met de nieuwe dienst beveiligingsoplossingen te bieden en klanten te helpen om digitale dreigingen te identificeren. De Professional Cybersecurity Services-dienst omvat 'strategische en technische beveiliging' van mobility-beheer tot cloud-diensten en ook beveiliging op gebied van automotive-techniek en internet of things. Om de dienst aan te kunnen bieden heeft BlackBerry het Britse bedrijf Encription Limited overgenomen. Financiële details over deze deal zijn niet bekendgemaakt. Ook is het nog niet bekend hoe BlackBerry zijn nieuwe beveiligingsdienst precies gaat aanbieden. Verder maakt BlackBerry bekend dat gebruikers van het Microsoft Azure-cloudplatform vanaf nu toegang hebben tot de enterprise solutions van het bedrijf. Zodoende kunnen BES12-licenties nu beheerd worden vanuit de Azure-cloud, zonder dat bedrijven daar een eigen infrastructuur voor aan moeten leggen.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.