Asus zet plaatjes en details Zenfone 3 en 3 Deluxe online op designsite

Asus heeft afbeeldingen en enkele details van de Zenfone 3 online gezet op een website over design. De telefoon heeft 2,5D-glas aan de voor- en achterkant. Er komt ook een Deluxe-versie, volgens Asus is dat de eerste volledige metalen telefoon ter wereld.

Asus Zenfone 3 DeluxeHoe het komt dat de Zenfone 3 Deluxe geen kunstgrepen als antennelijnen nodig heeft, bespreekt Asus niet tot in detail. Wel wil het kwijt dat het de principes van het verzenden van radiosignalen onder de loep heeft genomen en bovendien obstakels op het gebied van fabricage heeft moeten overwinnen. Het plaatje toont de achterkant niet, maar laat de smartphone schuin van de voorkant zien.

De Zenfone 3 heeft een usb-c-poort en een flitser voor de frontcamera, zegt Asus in de begeleidende tekst. Specificaties, zoals de grootte en resolutie van het scherm, gebruikte processor en overige componenten staan niet in de tekst.

De vingerafdrukscanner lijkt aan de achterkant te zitten, maar de uitsparing heeft een ongebruikelijke vorm. Waar de meeste telefoons daar een cirkelvormige scanner hebben zitten, is deze rechthoekig. Vermoedelijk is het een scanner die bij andere telefoons horizontaal in de home-knop aan de voorkant zit.

Het toestel heeft drie aanraakgevoelige knoppen aan de voorkant. Asus maakt ook melding van een Smart Flip Cover, waarvan het scherm de randen kan verlichten.

Het is nog onbekend wanneer Asus meer details bekendmaakt van de Zenfone 3 en Zenfone 3 Deluxe, zoals specs en gegevens over de releasedatum en de prijs.

Asus Zenfone 3

Door: Tweakers.net