Apple werkt aan iPhone 7S met 5 inch-scherm en verticale camera’s

Gepubliceerd op 27 Dec, 2016

Apple werkt aan een iPhone 7S met een scherm van 5 inch, waarbij de dubbele camera verticaal op het toestel wordt geplaatst.
De nieuwe iPhone moet eind 2017 op de markt worden gebracht, aldus anonieme bronnen van Macotakara.
In afgelopen jaren bracht Apple twee modellen van de iPhone uit: één met een scherm van 4,7 inch en een groter model van 5,5 inch. De nieuwe 5 inch-telefoon zou daar tussenin zitten. Volgens de bronnen zal de nieuwe iPhone qua specificaties identiek zijn aan de vermoedelijke grotere en kleinere iPhone 7S. De dubbele camera’s in de 5 inch-telefoon zijn vergelijkbaar met de twee lenzen op de iPhone 7 Plus. Op de huidige iPhone zijn ze echter horizontaal op de telefoon geplaatst. Het is onduidelijk waarom Apple bij de 7S voor een verticaal ontwerp zou kiezen. Eerdere geruchten wijzen er op dat de iPhone volgend jaar een volledig glazen behuizing krijgt. Daarmee zou Apple afstappen van het aluminium ontwerp van de iPhone 7.  Daarnaast moet het volgende toestel een AMOLED-scherm bevatten.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.