Apple gaat iPad Pro van 10,5 inch uitbrengen

Gepubliceerd op 21 Feb, 2017

Apple wil op een evenement in maart een nieuwe uitvoering van de iPad Pro onthullen. De nieuwe iPad Pro-versie zou een schermdiagonaal van 10,5 inch krijgen, tussen de bestaande iPad Pro-uitvoeringen in.
Dat melden bronnen aan technologiewebsite Mac Otakara. Die site heeft het in het verleden vaak bij het juiste eind gehad wat uitgelekte informatie betreft. Ditmaal melden de bronnen dat er naast nieuwe iPad Pro-uitvoeringen van de bestaande formaten 9,7 inch en 12,3 inch, ook een iPad Pro met een schermdiagonaal van 10,5 inch komt. Die laatste zal fysiek niet groter zijn dan de huidige 9,7 inch-versie van de iPad Pro omdat Apple de bezels, de randen van het scherm die niets weergeven, aan de zijkanten van het scherm kleiner maakt. De bovenste bezel wordt iets smaller, maar wel groot genoeg om de camera te blijven herbergen. Het nieuwe kleine model, even groot als de huidige iPad Mini, zal voorzien worden van vier speakers, TrueTone-beeldscherm en een Smart Connector voor het speciale iPad-toetsenbord. Dat meldde Mac Otakara al eerder. In totaal zou Apple in maart dus twee nieuwe iPads en twee geüpdatete iPads aan willen kondigen.  

iPhone

Ook zou er een nieuwe versie van de iPhone SE komen. Het enige nieuwe eraan zal het opgeslaggeheugen zijn; dat zal 128 gigabyte bedragen. Tot slot zou er ook nog een rode uitvoering van de iPhone 7 en de iPhone 7S in de pijpleiding zitten. Op welke datum in maart het evenement plaats zou moeten vinden is niet duidelijk, maar het is zeer plausibel dat er daadwerkelijk een iPad-evenement plaats zal vinden in maart. Ook in maart 2016, 2012 en 2011 hield Apple evenementen om iPads aan te kondigen.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.