Apple en LG werken samen aan 3d-camera voor volgende iPhone

Gepubliceerd op 24 Nov, 2016

LG en Apple werken volgens een nieuw gerucht samen aan een 3d-camera voor de volgende generatie van iPhones. Het is onbekend welke 3d-toepassingen Apple in gedachten heeft voor de volgende iPhone en wat de inbreng van LG is.

De 3d-camera zal in Apple-producten zitten die in de tweede helft van volgend jaar verschijnen, schrijft de Zuid-Koreaanse uitgave Hankyung. Apple gebruikt de dubbele camera in de iPhone 7 Plus voor zoomen bij goed licht en voor het vervagen van de achtergrond in de portretmodus van de camera. Vermoedelijk borduurt de 3d-camera daarop voort.

LG heeft eerder een 3d-cameramodule gemaakt voor zijn Optimus 3D uit 2011, een smartphone met dubbele camera voor opnames in 3d en een stereoscopisch scherm om die te kunnen weergeven. Volgens Hankyung levert LG ook de cameramodule in de iPhone 7 Plus.

Er gaan al lange tijd geruchten over de iPhone van volgend jaar, die tien jaar verschijnt na het in de verkoop gaan van de eerste iPhone in 2007. Volgens eerdere geruchten krijgen die toestellen oledschermen en keramische zirkoniabehuizingen.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.