Aantal mobiele technologie gebruikende werknemers neemt toe

Gepubliceerd op 15 Nov, 2016

Wereldwijd neemt het aantal medewerkers dat met behulp van mobiele technologie overal en altijd zijn werkzaamheden kan uitvoeren de komende jaren flink toe. Dit stellen onderzoekers van Strategy Analytics in een recent onderzoek.

Volgens de analisten gaan werknemers wereldwijd steeds vaker mobiele technologie gebruiken om overal en altijd hun werk te kunnen doen. Volgens de onderzoekers werken in 2016 al 1.45 miljard werknemers mobiel, of 38 procent van de werkende mensen op aarde, en in 2022 zal dit zijn toegenomen naar 1,87 miljard of 42,5 procent van alle werkenden Mobiel werken wordt gestimuleerd door globalisering, vooruitgang in mobiele technologie en toepassingen, aldus het rapport.

Vooral in volwassen markten Mobiele technologie die mobiel werken mogelijk maakt wordt vooral omarmd in volwassen markten. Daarbij nemen Noord-Amerika en West-Europa het voortouw. Werknemers in deze regio’s maken, vergeleken met andere regio’s, veel vaker gebruik van mobiele toepassingen als laptops, tablets, smartphones, mobiele beveiliging, zakelijke mobiele apps en IoT-toepassingen dan werknemers in andere regio’s. Ook bedrijven in deze regio’s stimuleren mobiel werken vaker. Tot slot constateren de specialisten dat vooral het management van bedrijven, consultants, verkoopmedewerkers en veldmedewerkers in alle regio’s het meest mobiele toepassingen gebruiken voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Meer informatie?

Bel 040-3031500
info@qteco.nl

Qteco gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard voor andere doeleinden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.